SM 2010

Vinnare och nominerade företag 2010

Prisutdelningen och efterföljande middag och show gick av stapeln på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm torsdagen den 27 januari.

Eftermiddagen inleddes med en givande föreläsning av Jenny Åkerman, som till vardags kallas för ”Hjärnladyn”, troligtvis för att hon arbetar som ”hjärngympaledare”. Hon talar och skriver om kommunikation, hjärngympa, minnesträning, kreativitet och andra spännande ämnen.

 


 

 

Förväntansfulla satt nu alla deltagande företag och väntade på att årets konferencier Peder Lamm skulle tillkännage vinnarna i de olika klasserna. Med hjälp av representanter från juryn delades det slutligen ut priser i totalt 14 klasser.

 

 Efter lite mingel med tilltugg i pausen mellan prisutdelning och middag, kunde alla så småningom sätta sig till bords och inta den delikata trerättersmiddagen. Månsson Allstars underhöll hela kvällen och gästades lite senare även av Charlotte Perrelli och den härliga åttiotalsgruppen Style som bjöd på några riktiga klassiker.

 


 

Under kvällen delades även undersökarnas personliga priser ut till de telefonister och agenter som har utmärkt sig specifikt under den gångna mätperioden.

 

 


Vi vill tacka alla företag som medverkat i 2010 års tävling. Ett särskilt tack till Peder Lamm som delade ut priser med bravur. Och sist men inte minst ett stort tack till den engagerade juryn som har lagt ner kraft och energi på att utse årets vinnare.